·  TEL. 977 31 27 40 · EMAIL info@mariarosamolas.org
 · 

Notícies

CONCURS BOOKTUBERS CANAL REUS TV

23-04-2017

La Marta Pitarch de 4t d'ESO és la guanyadora del premi booktube lingüístic! el que millor utilitza la llengua catalana.

El 1r Concurs de Booktubers és una activitat organitzada per Canal Reus TV amb el suport d’Òmnium Cultural, l’Àrea d’Ensenyament i Política Lingüística, les Biblioteques municipals i el Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura, la finalitat de la qual és promoure la lectura literària mitjançant l’ús de les noves tecnologies.

Concurs adreçada a alumnes de 3r i 4t d'ESO, els quals havien d’elaborar un vídeo publicitari en el qual l'alumnat explica la seva valoració sobre un llibre que ha llegit.

El passat diumenge 23 d'abril, Canal Reus Televisió va sortir al carrer per celebrar la Diada de Sant Jordi amb un programa especial de l'Avui per demà. Aprofitant l'avinentesa i una plaça del Mercadal plena de roses i llibres, va fer públic els guanyadors i guanyadores del Primer Concurs de Booktubers. 

El concurs consta de quatre modalitats booktube popular (el més votat pels usuaris), el booktube lingüístic (el que millor utilitzi la llengua catalana), el booktube creatiu (el que millor utilitzi l'enginy i les noves tecnologies) i el booktube clàssic (el que millor presenti una valoració d'un llibre clàssic).

Us recomanem que visualitzeu els vídeos presentats, ja que tots ells són engrescadors, actualment es troben disponibles al canal de Youtube de Canal Reus TV.

https://www.youtube.com/playlist?list=PL4pn9e326AT7L_shvRf2uhm7toAu59kJk

Aprofitem l’avinentesa per felicitar a tots els participants, tots ells/elles han fet un gran treball.


Xarxes socials: