·  TEL. 977 31 27 40 · EMAIL info@mariarosamolas.org
 · 

Notícies

LLUMS, CÀMERES...ACCIÓ!!

19-09-2017

...i sent Reus avui, una ciutat que desperta artistes i efervescent en el món del cinema, la nostra escola no vol passar desapercebuda!! Arranquem aquest curs amb una NOVA ACTIVITAT EXTRAESCOLAR!! Un engrescador Curs de Cinema dirigit a tot l'alumnat de Secundària, on us convertireu en autèntics cineastes. Us agradaria participar en un rodatge?
Descobrireu tots els secrets que hi ha al darrera d'una producció audiovisual, profunditzant en el coneixement de les tècniques interpretatives literàries, corporals i audiovisuals... dissenyant històries i guions fantàstics, manejant càmeres i micròfons, coneixent tècniques de guió, direcció, producció, interpretació, fotografia i muntatge, i descobrint tots els trucs que l'espectador mai sabrà del que es cou darrera les càmeres....
I sabeu què...? Podreu rodar els vostres propis curtmetratges, per gaudir-ne amb familiars i amics en una gran gala final on s'exposaran totes les obres, passejant per la catifa vermella, al més pur estil "Gala dels Òscars de Hollywood".
No us ho perdeu!! 

Xarxes socials: