·  TEL. 977 31 27 40 · EMAIL info@mariarosamolas.org
 · 

Serveis

Activitats d' Estiu


 

 

L'objectiu principal dels que formem part dels projectes de les diferents activitats  d'estiu, és que els vostres fills i filles s'ho passin d'allò més bé; potenciant la convivència i el respecte entre els nous amics i amigues,  els valors de l'educació en el lleure, l'aprenentatge entre iguals i la descoberta de noves experiències que els ajudin i enriqueixin en la seva maduració com a persones.

És per això que l'escola ofereix unes activitats d'estiu enfocant tres àmbits :

  • Casal d'Estiu MRM, com en els darrers anys, un espai lúdic al voltant d'un centre d'interès i ple d'activitats (tallers creatius, gimcanes, jocs alternatius, esports, activitats aquàtiques, sortides per Reus ...) amb mestres i professors del centre.
  • Estades d'Estiu a l'Estranger perquè l'alumne assoleixi una major fluïdesa en tots els aspectes de la llengua anglesa, potenciant la seva destresa i capacitat comunicativa en un entorn diferent al de l'aula escolar. Una  immersió lingüística completa que s'intensifica amb la convivència amb les famílies d'acollida i la descoberta de la cultura del país.

Totes les activitats estan obertes tant a l'alumnat del centre com altres nens/es, nois/es  d'altres centre, cosins , amics ...