·  TEL. 977 31 27 40 · EMAIL info@mariarosamolas.org
 · 

Serveis

Servei d' acollida


El servei d'acollida és un espai de lleure educatiu destinat a alumnat d'infantil i de primària de la nostra escola per donar  resposta a necessitats de conciliació del temps familiar, personal i laboral de les famílies.

Oferim dos espais diferenciats, segons les edats:

Alumnat d' Educació Infantil i Cicle Inicial de Primària, es realitza en una aula de P3, un lloc tranquil i agradable on els nens i les nenes poden realitzar les activitats proposades  com fer dibuixos, encaixos, explicació de contes, cantar cançons ...

Per altra banda, els nens i les nenes de Cicle Mitjà i Superior de Primària es troben a la biblioteca on poden jugar a escacs, jocs de taula, pintar, llegir, estudiar o fer qualsevol consulta al fons de la biblioteca.

Les monitores responsables, s'encarreguen de la cura dels nens i nenes, són dos persones molt properes i conegudes pel alumnat.

Les famílies poden fer ús d'aquest servei regularment de dilluns a divendres, o bé de manera esporàdica i puntual.

 

 

 

De dilluns a divendres

Esporàdic/puntual

Servei d'Acollida Matinal

7:45 a 9:00

44€/mes

3€/dia

Servei d'Acollida Migdia

13:00 a 13:30

16 €/mes

1€/dia

 

Les famílies interessades en aquest servei cal que formalitzin la inscripció mitjançant la INTRANET del centre. Per qualsevol aclariment us podeu adreçar a la porteria de l'escola o bé per correu electrònic info@mariarosamolas.org.