Loading color scheme

ONG Delwende

"La llibertat de decidir per si mateix atorga a l'ésser humà una dignitat gairebé infinita"

Jorge González Moore

A Delwende tenim clar la importància de sentir-se lliure i per això treballem per proporcionar recursos de vida i educatius amb l'objectiu que la gent, a la que ajudem, senti que pot decidir sobre el seu propi destí.El Col·legi Maria Rosa Molas és la seu de la delegació local de l'ONGD Delwende a Reus.

L'ONGD Delwende és una organització on tot el personal, socis i col·laboradors, és voluntari.

Al Col·legi, durant tot el curs, programem campanyes solidàries (el gelat solidari, el mercadet de la solidaritat, la xocolatada solidària...) per recollir donatius. També fem accions d'informació i de sensibilització orientades als alumnes, a les famílies i a la ciutat. Formem part de la xarxa d'entitats locals de Reus, fet que ens ajuda a fer-nos presents a la ciutat.

Tota l'ajuda que es recull arriba al seu destí a Àfrica, Amèrica, Àsia i Europa. La nostra aposta per l'educació i els programes de formació, així com pels temes sanitaris i de promoció humana i social justifica l'esforç de les missioneres que, a través de la nostra col·laboració, adquireixen els mitjans necessaris per poder desenvolupar els projectes solidaris.

Si vols saber tot el que Delwende fa clica a BUTLLETÍ INFORMATIU

Si t'atrau el món del voluntariat i la solidaritat estàs en el lloc adequat.

Fes-te voluntari!

Si vols pots participar en qualsevol activitat que realitzem aL centre.

Contacte: reus@delwende.org

Pots seguir-nos a:

www.delwende.org

@DelwendeReus

I també a Facebook.