Loading color scheme

Activitats d'Estiu

Les activitats que programem a l'estiu ens ajuden a potenciar la convivència i el respecte alhora que es treballen els valors de l'educació en el lleure, l'aprenentatge entre iguals i la descoberta de noves experiències. 

Amb les nostres activitats d'estiu volem que els vostres fills i filles s'ho passin d'allò més bé, és per això que oferim:

  • El Casal d'estiu MRM: Un espai lúdic al voltant d'un centre d'interès i ple d'activitats com tallers creatius, gimcanes, jocs alternatius, esports, activitats aquàtiques, sortides per Reus, etc. Adreçat a l'alumnat des d'I3 a 6è de primària, el Casal es porta a terme durant el mes de juliol en quatre torns, un per setmana, de forma que els vostres fills i filles es poden inscriure a tots els torns o als que vulgueu. També està obert a  nens i nenes d’altres centres, cosins, amics...

L’horari habitual és de 9:00 a 13:00h. El servei de menjador de 13:00 a 15:00h i el servei d’acollida s’inicia a les 8:00h. Els grups es fan per les edats dels participants.

En cas de fer ús del servei de menjador i/o acollida matinal de forma puntual aquest es pagarà en efectiu/targeta a la porteria del Col·legi.

  • Estades d'estiu a l'estranger: Oferim una immersió lingüística completa en anglès que s'intensifica amb la convivència amb les famílies d'acollida i la descoberta de la cultura del país (Regne Unit i Irlanda). Adreçades a l'alumnat d'ESO, les estades són una oportunitat única per millorar la fluïdesa i l'expressió oral en llengua anglesa.

Es programen en les dues primeres setmanes de juliol. Els alumnes van acompanyats per un docent del Col·legi.

No dubteu en apuntar-vos si voleu passar un estiu ple d'emocions!!!