Loading color scheme

Campanya del Pot

Engeguem la Campanya del Pot

Un any més, i ja en van més de cinquanta, engeguem la Campanya del Pot.

Aquesta Campanya ens ajuda a recollir productes d'higiene i aliments que després fem arribar a diverses institucions benèfiques de la ciutat.

Fins al 18 de desembre podeu portar des de productes d'higiene personal fins a productes d'alimentació infantil, passant per aliments com arròs, conserves, llet...

Us animem a col·laborar!

Gràcies per endavant!

Orientació professional als CFGM

Orientació professional als Cicles Formatius de Grau Mig

Un dels aspectes que cuidem especialment és la orientació acadèmica i professional del nostre alumnat. És per això que visitem espais com la Fira d'Ocupació de la Cambra de Comerç a Montblanc. Recentement els nostres alumnes de 2n de CFGM de Gestió Administartiva i de Sistemes Informàtics i Microxarxes l'han visitat i han pogut conèixer el món empresarial de ben a prop. També, han participat de la xerrada "L'actitud, la clau de l'èxit".

LLiurament dels certificats oficials de Cambridge

Lliurament dels certificats oficials de Cambridge

El passat dia 16 de novembre es va fer entrega dels certificats oficials de Cambridge a l'alumnat que, el curs passat, va preparar-se, presentar-se i aprovar els exàmens oficials de Cambridge.

El nostre centre és un centre oficial examinador de Cambridge (A1, A2, B1 i B2) que, a més, ofereix la preparació necessària per poder obtenir qualsevol dels certificats dels nivell indicats.

Des d'aqui, enhorabona a tots els alumnes que van obtenir el seu certificat!

Castanyada 2023

L'alumnat del Col·legi va gaudir d'una castanyada fantàstica!. Des de balls i teatre, amb la castanyera i el gat Marrameu inclòs, passant per Halloween i fent manualitats amb els colors de la tardor. 

Després de les activitats a les aules i al teatre del centre, tots els alumnes i el professorat van poder gaudir d'unes castanyes torrades boníssimes a càrrec de l'AMPA del Col·legi. Moltes gràcies!!!

Taller d'Interioritat

El Taller d'Interioritat, un espai per treballar la inteligència espiritual

Fa un dies que en el Taller d'Interioritat, l'alumnat de 3r a 6è de primària, ha pregat per la pau al món i perquè hi hagi pau entre nosaltres. A través del silenci i de la pregària individual i comunitària s'ha demanat per la pau al món.

 

Treball per projectes a totes les etapes

Projectes, una matèria interdisciplinar

A tots les etapes treballem per projectes. Es tracta una matèria interdisciplinar que permet fer un treball basat en les intel·ligències múltiples, l'aprenentatge cooperatiu i les habilitats socials. Al mateix temps que fomentem la interdependència positiva tant important en la vida diària.

Dia de la ONGD Delwende

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA XOCOLATADA SOLIDÀRIA

Gràcies a tothom que ha participat en la Xocolatada Solidària a favor de la ONGD Delwende, la nostra ONG! Han estat 337 participants en una diada molt dolça i solidària.

Tots els donatius recollits es destinen íntegrament als projectes que Delwende desenvolupa a l'Àfrica, Àsia i Amèrica del Sud.

GRÀCIES PER LA VOSTRA SOLIDARITAT!!!

Convivències d'inici de curs

Durant les primeres setmanes hem treballat, amb el nostre alumnat, la cohesió i la convivència amb el seu grup classe. A banda de passar-s'ho d'allò més bé, la jornada de convivència que han viscut els ha permès aprendre a CONFIAR en els altres i, com va fer Maria Rosa Molas, en Déu.  

 

 

Comencem la catequesi de la Primera Comunió

Comencem la catequesi!

Amb molta alegria comencem, el proper dimecres 4 d'octubre, les sessions per preparar els nostres alumnes per a la Primera Comunió.

Us recordem que les sessions són els dimecres, de 17:00 a 18:15 h al mateix Col·legi i que la catequesi la fem en col·laboració amb la Parròquia de Sant Francesc. 

 

Benvinguts al nous curs 2023/24

BENVINGUTS AL NOU CURS, 2023/24

Des d'aquí donem la benvinguda al nostre alumnat. Us desitgem un molt bon inici de curs!

Recordeu que:

 Infantil i Primària: Inici de les classes, dimecres 6 en el seu horari habitual. L'alumnat d'I3 realitzarà un inici de les classes gradual del 6 al 8 de setembre.

1r ESO: Presentació del curs, dimecres 6, de 10:00 a 13:00 h. El dijous 7 s'incien les classes.

2n, 3r i 4t ESO: Presentació del curs, dimecres 6, d'11:00 a 13:00 h. El dijous 7 s'inicien les classes.

CFGM: Presentació del curs, dimarts 12, de 10:00 a 12:00 h. El dimecres 13 s'inicien les classes.

Celebració de la 1a Comunió

Celebració de la 1a Comunió

El passat 29 d'abril tretze dels nostres alumnes van fer la 1a Comunió a l'Església de Sant Francesc. Tots ells han assistit als dos cursos de catequesi de 1a comunió que impartim des del mateix Col·legi conjuntament amb la Parròquia de Sant Francesc.

Va ser una missa molt participada i especial on els nens i nenes van rebre, amb alegria, a Jesús. Des d'aquí volem felicitar als seus pares i catequistes per tot l'acompanyament durant aquests dos anys de catequesi.

 

 

Tercer Cross Maria Rosa Molas i calçotada

Tercer Cross Maria Rosa Molas i calçotada a càrrec de l'AMPA del centre

El passat 12 de març es va celebrar el tercer Cross organitzat per l'AMPA del Col·legi. S'hi van inscriure més de 400 participants i, durant tot el matí van tenir lloc lescurses en les diferents categories i distàncies. El tercer Cros Maria Rosa Molas va ser organitzat conjuntament amb el Consell Esportiu del Baix Camp i, amb la col·laboració de diverses empreses reusenques. L'acte va comptar també amb la presència del regidor d’Esports, Josep Cuerba, el regidor d’Ensenyament, Daniel Recasens i la regidora d’Hisenda, Mariluz Caballero, per fer l’entrega de premis.

Després del Cross es va poder gaudir de la ja tradicional calçotada del Col·legi. I, els més petits van poder gaudir de la visita de l'Àliga de Reus i d'un taller de "pintacares".