Loading color scheme

Celebració de la Primera Comunió

El passat dissabte 27 d'abril, un grup d'alumnes de 3r de primària va fer la Primera Comunió a la Parròquia de Sant Francesc de Reus.

Contents de rebre a Jesús van poder gaudir d'una bonica celebració acompanyats de les seves famílies i de les catequistes.

 

A la gran final del concurs Neurotalent Games!

Dos alumnes de 1r d'ESO, l'Ester i l'Aris, van quedar finalistes d'entre un total de 6.400 alumnes de 1r d'ESO de tot Catalunya en el concurs Neurotalent Games celebrat al Museu de la Ciènica de Barcelona.

Els finalistes s'enfrontaven a les proves finals amb un nivell molt elevat. Els nostres participants van fer un molt bon paper i van poder gaudir d'una jornada en què la memòria i les habilitats cognitives eren les protagonistes. Enhorabona!

Participació al TEDEd Clubs de Reus

Participació al TEDEd Clubs Reus

Les alumnes de 2n d'ESO, Emma Corona, Ingrid Calavia, Olñivia Trujillo, Irene Margalef i Darya Rusu, han participat en l'edició d'engunay del TEDEd Clubs. Sota els títols "The future of the film industry" i "Life on Mars?" han presentat els seus talks i, ho han fet fantàsticament bé. Enhorabona per la feina feta!

Alumnes guanyadores del Bioimatges 2024

Alumnes guanyadores del bioimatges 2024

El passat dissabte 9 de març es van atorgar els premis del concurs organitzat pel Col·legi de Biòlegs de Catalunya, "Bioimatges 2024".

Les guanyadores de la categoria d'ESO van ser les alumnes Júlia Florencio Amador (1r premi) i Ariadna Pérez García (2n premi). Els premis van ser atrogats pel director dels Serveis del Departament d'Educació, el senyor Joan Rabassada i Ferrer. Enhorabona a les dues guanyadores, les seves fotografies van ser seleccionades entre 650 fotografies.

VINE A CONÈIXER-NOS!!

Portes obertes al Col·legi

Ja podeu concertar la vostra cita per venir a conèixer el nostre centre. Us hi esperem!

Podeu concerter la vostra cita a CITA PRÈVIA

 

Descobrint la màgia dels Pastorets

Els Pastorets (adaptació dels pastorets de Josep Ma. Folch i Torres)

Com ja és tradició en el nostre centre, el passat divendres 15 de desembre, l'alumnat de 4t d'ESO juntament amb alguns professors i, sota la direcció del professor Pere Tibau es va representar, en el teatre del Col·legi, la tant nostrada obra de teatre Els Pastorets. Tant la representació teatral com tot el procés previ forma part d'un dels projectes que treballem a 4t de l'ESO.

Va ser un moment inoblidable i una molt bona experiència per a tot l'alumnat que, juntament amb el públic familiar, van pdoer descobrir la màgia del teatre a través dels Pastorets.

Recompte final de la Campanya del Pot

Recompte final de la Campanya del pot

Des d'aquí volem donar les gràcies a la comunitat educativa del centre, especialment a les famílies que, un any més, han col·laborat amb la Campanya del Pot. Gràcies per la vostra solidaritat!

De nou, amb totes les vostres aportacions hem pogut recollir un bon nombre de productes d'higiene i d'aliments que, com sempre, repartim entre diferents entitats socials de Reus (Caritas, Fundació Mossèn Bara i Casa Misericòrdia).

Gràcies per la vostra solidaritat!!!

Orientació professional als CFGM

Orientació professional als Cicles Formatius de Grau Mig

Un dels aspectes que cuidem especialment és la orientació acadèmica i professional del nostre alumnat. És per això que visitem espais com la Fira d'Ocupació de la Cambra de Comerç a Montblanc. Recentement els nostres alumnes de 2n de CFGM de Gestió Administartiva i de Sistemes Informàtics i Microxarxes l'han visitat i han pogut conèixer el món empresarial de ben a prop. També, han participat de la xerrada "L'actitud, la clau de l'èxit".

Campanya del Pot

Engeguem la Campanya del Pot

Un any més, i ja en van més de cinquanta, engeguem la Campanya del Pot.

Aquesta Campanya ens ajuda a recollir productes d'higiene i aliments que després fem arribar a diverses institucions benèfiques de la ciutat.

Fins al 18 de desembre podeu portar des de productes d'higiene personal fins a productes d'alimentació infantil, passant per aliments com arròs, conserves, llet...

Us animem a col·laborar!

Gràcies per endavant!

LLiurament dels certificats oficials de Cambridge

Lliurament dels certificats oficials de Cambridge

El passat dia 16 de novembre es va fer entrega dels certificats oficials de Cambridge a l'alumnat que, el curs passat, va preparar-se, presentar-se i aprovar els exàmens oficials de Cambridge.

El nostre centre és un centre oficial examinador de Cambridge (A1, A2, B1 i B2) que, a més, ofereix la preparació necessària per poder obtenir qualsevol dels certificats dels nivell indicats.

Des d'aqui, enhorabona a tots els alumnes que van obtenir el seu certificat!

banner american 2

Mòdul extraescolars 202324